allekirjoitus11042013

Kyläkaupan laajennuksen urakkasopimukset allekirjoitettiin 11.4.2013. Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Veljekset Onnela Oy.

Kyläkaupalla luja usko tulevaisuuteen

Jouluksi lisätilaa 4400 neliötä

Taantumasta huolimatta Kyläkauppa laajentaa tavarapuotiaan 4400 neliötä. Rakennustyöt on jo aloitettu ja laajennus valmistuu lokakuussa. Laajennuksen jälkeen tavaratalon myymälätilan pinta-ala on 22 600 m².

Viime viikon torstaina 11.4.2013 oli urakkasopimusten allekirjoitustilaisuus. Pää- ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa PMI-Suunnittelu, rakenne- ja elementtisuunnittelusta Insinööritoimisto Rintala Oy, LVISA-suunnittelusta Insinööritoimisto Sartekno Oy ja valvojana toimii Rakennuskatsastus Kuoppala Ky. Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Veljekset Onnela Oy, Betonirunkotoimittajana BETSET OY, vesi-, lämpö- ja ilmastointiurakoitsijana LVI-Kari Mänty Oy,  sähkö- ja automaatiourakoitsijana Sähkö-Kaunisto Töysä Oy ja sprinkleriurakoitsijana YIT Kiinteistötekniikka Oy.


Kyläkauppa seutukunnan vahvana veturina

Kyläkaupassa uskotaan asiakaspalveluun ja Tuurin vetovoimaan. Viime vuoden kasvuluvut olivat hyviä ja niille odotetaan jatkoa. Moni harkitsee hankintojaan ja vertailee hintoja entistä tarkemmin ja se näkyy myös Kyläkaupan kasvaneissa myynneissä, kertoo Vesa Keskinen.